Ana içeriğe atla
Yusuf Bayramoğlu
Müdür / Öğretim Tasarımcısı

Lisans: Bilgisayar Eğitimi ve Eğitim Teknolojisi, Boğaziçi Üniversitesi (2004)

Yüksek Lisans: Yetişkin Eğitimi, Boğaziçi Üniversitesi (2007)

Doktora: Eğitim Teknolojisi, Bahçeşehir Üniversitesi (devam)

Araştırma Alanları: Öğretim tasarımı, çoklu ortam tasarımı, teknoloji entegrasyonu, uzaktan eğitim, öğrenme analitiği, teknoloji kabul modeli

Yusuf Bayramoğlu, kariyerine 2004 yılında özel bir şirkette yazılım geliştirici olarak başlamış, 2008 yılında askerlik görevinden sonra Özyeğin Üniversitesinde yazılım geliştirici olarak devam etmiştir. Özyeğin Üniversitesi'ndeki kariyeri boyunca 5 yıl yazılım geliştirme takım lideri ve iki yıl sistem network müdürü olarak çalışmış ardından akademik yazılımlar müdürü olmuştur. 1 Ocak 2020 itibariyle bu müdürlük, Eğitim Teknolojileri adını almıştır. 2020 Eylül ayında Bilgi Teknolojileri ekibinden ayrılmış ve şu an aktif olarak bu ofis çatısı altında görev yapmaktadır.

danışman, danışmanlar