Ana içeriğe atla
Fulya Birsu Kaya
Öğretim Tasarımcısı

Lisans: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Yıldız Teknik Üniversitesi (2015)

Yüksek Lisans: Eğitim Teknolojisi, Bahçeşehir Üniversitesi (2019)

Doktora: Eğitim Teknolojisi, Bahçeşehir Üniversitesi (devam)

Araştırma Alanları: Öğretim tasarımı, çoklu ortam tasarımı, teknoloji entegrasyonu, uzaktan eğitim, sanal gerçeklik, eğitsel oyunlar

Fulya Birsu Kaya, kariyerine 2014 yılında uluslararası bir danışmanlık şirketinde yarı zamanlı Eğitim Teknoloğu olarak başlamış, mezuniyetinin hemen ardından aynı kurumda tam zamanlı olarak görevine devam etmiştir. Sonrasında beş yıl boyunca Bahçeşehir Üniversitesi’nde Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Uzman pozisyonunda çalışmış ve kariyeri boyunca çeşitli projelerde yer almış ve eğitimler vermiştir. Eylül 2020 itibarıyla, Özyeğin Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Merkezi’nde (OLTE) Öğretim Tasarımcısı olarak görev yapmaktadır.