Best Practice Video 3: Dr. Öğretim Üyesi Erik Den HARTIGH

Üniversitemizdeki fakülteler/yüksekokullardaki iyi örneklerin ve uygulamaların tespit edilerek tüm üniversiteye sunulması ve teşvik edilmesi amacıyla çeşitli kriterler doğrultusunda seçilmiş derslerin hocaları ile kısa röportajlar gerçekleştirilmiştir.

İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Erik Den HARTIGH hocamız fakülte özelinde oluşturdukları öğrenme topluluğundan ve bu topluluk aracılığıyla hayata geçirilen Talking Teaching Seminer Serisi’ nden elde ettikleri deneyimlerle ilgili paylaşımlarda bulunmuştur.

OLTE olarak üniversite genelinde ve fakülte/yüksekokul özellerinde oluşturduğumuz LMS 101 derslerinin amacı, hocamızın videoda değindiği tarzda öğrenme topluluklarının oluşturularak öğretim elemanlarının birbirleriyle ve OLTE öğretim tasarımı danışmanlarıyla deneyim paylaşımı yapılmasıdır. LMS 101 platformlarının aktif olarak kullanılmasındaki planlamalarımız ve çalışmalarımız devam etmektedir.

İlgili röportajı aşağıda izleyebilirsiniz.