Bülent Öktelik
Multimedya ve Etkileşim Tasarımcısı

Lisans: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (2018)

Yüksek Lisans: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (2022)

Bülent ÖKTELİK, 2022 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. “Bilgi Güvenliği Farkındalığının Geliştirilmesinde Görev Temelli Çevrimiçi Öğrenme Ortamının Etkililiği” adında tez çalışması gerçekleştirmiş ve “Ortaokul Düzeyi Öğrencilerine Yönelik Bilgi Güvenliği Farkındalık Ölçeği Geliştirme Çalışması” adında literatürde bu yaş grubunda (10-14) yer almayan ölçek geliştirmiştir.

2018-2023 yılları arasında çeşitli özel okullarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenliği görevinde bulunmuştur. E-twinning, Teknofest ve Tübitak gibi farklı alanlarda projeler geliştirmiş ve First Lego League turnuvasında çeşitli ödüller kazanmıştır. Daha sonra Medipol Üniversitesi, Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezinde Öğretim Teknolojileri Uzmanı olarak görev almıştır.  Eğitim Teknolojileri (Articulate, Adobe captivate, Powtoon vb.), Web Tasarım, Grafik Tasarım, Robotik/Maker, Lego, 3D Tasarım, Yapay Zekâ, Tinkercad, STEM, gibi alanlarda çalışmaları bulunmaktadır.

Ocak 2024 itibariyle, Özyeğin Üniversitesi bünyesinde Multimedya ve Etkileşim Tasarımcısı olarak Öğrenme ve Öğretme Ofisi (OLTE) ekibine katılmıştır.